Apa ozonizata-beneficii multiple

Ozonizarea apei inseamna purificarea acesteia, si eliminarea tuturor bacteriilor si a altor microorganisme daunatoare pentru corpul nostru. Cel mai bun exemplu ar fi “legionella”- bacterie rezistenta actiunii clorului, tratamentelor termice de pana la 80°, aceasta putand fi eliminata doar prin actiunea directa a ozonului.
Cu exceptia florului, care din cauza caracteristicilor sale deosebite este dificil de dozat, oxidantul cel mai puternic disponibil in natura este ozonul; si actiunea principala a RedoxTre Domestic este tocmai aceasta: adaugarea ozonului in apa in dozaj controlat, producandu-l din aerul inconjurator.

Cum actioneaza apa ozonizata?

Ozonul purifica complet apa de incarcatura bacteriana, eliminand speciile patogene de bacterii: stafilococi, streptococi, E. Coli, Entamoeba histolytica si sporii acestora.
Prin mecanismul sau de purificare a apei, ozonul reduce posibilitatea contaminarii apei cu clor si alte elemente toxice continute in diferite produse de purificare disponibile in comert, eliberand in schimb oxigenul pur, o substanta pretioasa pentru sanatate.

Ozonul in apa: Ce beneficii aduce organismului?

Consumarea unei ape pure si imbogatite cu ozono aduce multe beneficii. Pentru inceput, prezinta un avantaj imediat pentru intestin, ajuta la refacerea florei intestinale naturale si la eliminarea toxinelor. Acesta este un aspect fundamental pentru prevenirea anumitor forme de intoxicare cauzate de tratamente farmacologice de lunga durata, dar si in anumite situatii cauzate de intolerante alimentare. La aceasta se adauga imbunatatirea functiilor metabolice, care devine vizibila printr-o senzatie imediata de vigoare si bunastare generala.
Spectrul de actiune al apei ozonizate este foarte larg: incepand de la banala respiratie urat mirositoare pana la tulburari mult mai serioase, cum ar fi disbioza intestinala si procesele inflamatorii ale mucoasei gastro-intestinale: gastrite, ulcere gastro-intestinale, colite ulceroase, boala Crohn, diverticuloze etc... Utilizata local, vor aparea imbunatatiri evidente in cazul plagilor, micozelor, candidozelor, dar si in scop cosmetic pentru spalarea si curatarea fetei.
Doar atat? Nu. Apa ozonizata reuseste sa distruga germenii patogeni virali si bacterieni la nivelul cailor respiratorii superioare gat, faringe, sinusuri nazale si astfel poate preveni eficient evolutia infectiilor virale sezoniere printr-o simpla clatire a gurii, gatului, cavitatilor nazale. La nivelul cavitatii orale apa ozonizata combate simplu si eficient problemele inflamatorii ale gingiilor.

Apa ozonizata se poate obtine simplu si este disponibila in cabinetele medicilor care practica ozonoterapia dar poate fi obtinuta si la domiciliu prin achizitionarea unui aparat numit Redox Tre Domestic disponibil in Romania prin intermediu Ditaro International SRL, persoana de contact D-na Mirela Nica tel: 0730.031.573

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu