Suferiti de #herpes, #acnee, #alergii nespecifice, #urticarie cronica, #fucunculoza sau aveti #imunitatea scazuta si raciti foarte des?

Exista o solutie simpla, la indemana, lipsita de riscuri, toxicitate sau efecte secundare! Ea presupune recoltarea a 5-10 ml sange venos, amestecarea lui cu un volum echivalent de oxigen-ozon si injectarea lui intramusculara. Metoda este pe deplin sigura, nu exista niciun risc pentru ca se foloseste sangele propriu al pacientului! O cura completa presupune, in medie, 10 sedinte pentru cazurile necomplicate si cate 1 sedinta lunara, de intretinere, pentru cazurile cu risc de recidiva.

Acest sange tratat, injectat intramuscular, transporta fragmente de anvelopa virala, acizi nucleici si fragmente bacteriene in circulatia generala și la reteaua imuna. Acesta din urma, incepe sa produca anticorpi corespunzatori, care, la randul lor, servesc pentru a contracara evolutia infectiei.

Autohemotherapia mica stimuleaza in mod specific a doua linie de aparare a organismului, importanta in bolile cronice sau cu evolutie indelungata in care sistemul imun este epuizat, reprezentata de celulele numite ucigasii naturali (natural killer).

Caracteristica interesanta a acestei tehnici este aceea ca anticorpii astfel fabricati sunt strict individualizati pentru pacient, deoarece sunt derivati din propriul stoc viral si antigenic bacterian. Autohemotherapia mica poate fi, prin urmare, considerata ca o metoda de autovaccinare oferind un grad ridicat de specificitate a anticorpilor.

Pentru programari:

Dr. Constantinescu Rasvan tel: 0765483425

Dr Constantinescu Ramona tel: 0765483550






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu